E-juice och ecigaretter går att tjäna mycket pengar på

Att e-cigaretter är något som m¨nga har tjänat grova pengar på har nog inte gått obemärkt förbi någon vid det här laget. Det har bokstavligen poppat upp butiker som säljer både e-cigaretter och ejuice på nätet. Det har nästan kommit lika många fysiska butiker i alla möjliga små som stora orter runt om i Sverige.

En av alla dessa butiker som har velat testa lyckan är ecigg butiken peoplesmoker.se som finns i huddinge. De har haft sin butik på nätet och sin fysiska ecigg buti i snart 2 år och det har gått väldigt bra för dem. Att de säljer är inte så konstigt med tanke på att marknaden av ecigg och vaping produkter de senaste åren har fullständigt exploderat. Efterfrågan på e-cigg och vape produkter ökar för var dag säker ägaren till PeopleSmoker.

Han ser en stadig uppgång av antalet nya kunder som kommer in i butiken i Huddinge, och på hans online shop. Det ända han tycker är lite oroväckande är att det verkar ha blivit så trendigt bland unga att röka ecigg. Som tur vad finns det nu lagar som säger att man inte får sälja e-cigaretter till någon som är under 18 år, detta beroro på att ejuice som är den vätskan man röker kan innehålla nikotin.

Nikotinet i en e-juice som du använder till ecigaretter kan vara beroende framkallande och inte bra för unga att få i sig. Man ska inte ha e-juice och andra e-vätskor framme där barn kan komma åt dem och få i sig ejuicen. Man har även förbättrat flaskor och korkar på senare tid på ejuice flaskor. Dessa gör det svårare för barn att öppna e-juice flaskor och på så vis så slipper barn få i sig den farliga vätskan som är tänkt för ecigg.

Så det gäller att tjäna pengar på ett bra sätt säger butiksägaren till oss när vi intervjuar honom. Han tilläger att han har tjänat mycket pengar på att sälja e-cigaretter de senaste åren. Han tror att de kommande åren kommer att komma många nya butiker som börjar sälja e-cigaretter.