Köp en vape och spara pengar!

Alla vi som röker eller har rökt cigaretter kan nu börja spara pengar genom att byta ut cigaretter till en Vape.

Rökning är idag otroligt dyrt att göra i Sverige och vissa paket kostar upp emot 70 kr st. Vaping är det alternativ vi har funnit vara bäst lämpat för dig som vill sluta röka, och hitta en ersättare som gör det möjligt.

Med en Vape kan du ändå fortsätta att röka och få i dig det beroende framkallande medlet nikotin, men till skillnad från en vanlig cigarett som innehåller tobak då innehåller en Vape bara ejuice som man andas ner i lungorna istället.

Naturligtvis pågår det en het debatt ute i världen hur vida farligt det är med vape eller inte. Vad vi vet än så länge då är det inte i närheten så farligt som att röka cigaretter.

Och för dig som känner att det börjat bli dyrt med cigaretter så är det bästa alternativet idag en Vape.

Vilken vape butik du ska handla på?

I Sverige finns det ganska många olika vape butiker som säljer vapes och ejuice till dem. Vi har testat att handla ifrån några olika vape butiker och har hittat en favorit som heter vape.se.

Vape.se har både ecigaretter och ejuice, samt massa vaping kläder för dig som också vill ha det. Gå in och kolla in vape.se och se hela deras utbud.

Dem är en riktig vaping butik med allt från enkla startpaket och startkit, till mer avancerade vape moddar och high-end vapes för den kräsne.