Tjäna pengar på aktier och värde papper!

Bitcoin i all ära, men om du vill tjäna pengar och bli rik långsiktigt så ska du inte handla med bitcoin. Detta beror på att tjäna pengar på krypto valutor är väldigt riskabelt till skillnad från att köpa och sälja aktier.

En aktie är ett papper som berättar att du är delägare av ett företag som är börs noterat. Dessa papper kan sedan gå upp och ner i värde beroende på hur det går för företaget. det finna naturligtvis massa andra underliggande värden som gör att en aktie går upp och ner.

Inom aktie marknaden så handlar det mycket om att försöka förutspå vad som kommer att hända i framtiden, och att köpa en aktie när det kommer en rapport om att företaget har sålt bättre än väntat är då redan försent då de flesta redan köpt innan.

Så gör Waren buffert för att tjäna pengar på aktier:

Waren buffert är en utav det absolut rikaste människor på denna jord, och han har byggt upp hela sin förmögenhet på att tjäna pengar på aktier och andra värde papper.

hans tum regel är att du ska handla när andra är rädda för att köpa aktier, och sälja när alla tro på att en aktie ska gå upp. Dessa metoder har funkat väl för Buffert själv och han har genom dessa enkla metoder tjänat miljoner efter miljoner på aktier.

Lär dig mer om du tjänar pengar på aktier:

Genom att läsa mycket och först förstå vilka mekanismer som får en aktie att gå upp eller ner skapar du bra förutsättningar att tjäna pengar på aktier. Att vara påläst innan du börja att handla är en måste så att du slipper förlora massa pengar helt i onödan.

Om du vill lära dig mer så kan du läsa denna artikel om hur du Tjäna pengar på Aktier genom att handla på ett säkert sätt.

Denna sida tar upp vilka fall gropar som finns när du ska börja handla med värde papper, du kan även läsa om vilka metoder som de flesta har blivit rika på.