Tjäna pengar på YouTube

Att tjäna pengar på Youtube verkar trots allt inte vara så vårt som många verkar tro. jag hittade denna video som handlar om hur man tjänar pengar online på YouTube.

I videon kan du se en kille som har tjänat massa pengar på att spela på olika casinon online. Han har en YouTube kanal som heter Räven och handlar om hur man tjänar pengar på internet och online. Jag personligen tycker att många utav de metoder som han använder sig av för att tjäna pengar online på är sjukt smarta och bra.

Många metoder att bli rik online:

Jag kan tycka att det absolut bästa med denna Youtube kanal är att den tipsar om många olika sätt att tjäna pengar på och bli rik online. Jag har nu sett cirka 16 videos och tycker att var enda en av dem är intressant. Så jag rekommenderar denn kanal starkt för dig som vill tjäna pengar på att blogga eller att driva en egen hemsida.

Men alla metoder att tjäna pengar på är inte så himla krongliga som att du måste starta en egen blogg eller hemsida, ett par av de system och metoder som han visar i sina videos är extremt lätta att tjäna snabba pengar på.

Har du ett starkt social konto som du har många följare på kan du tjäna hur mycket pengar som helst även på det, dela bara reklam mot dina följare och få dem att klicka på dina länkar och du kan bli rik som ett troll.